Informatie

Welkom op de website van Techo spanplafonds uit Nijkerk. Met een team van professionals leveren wij al jaren spanplafonds van NEWMAT door heel Nederland en hebben wij al vele projecten met succes afgerond.

Op zoek naar een kaarsrecht en strak plafond? Kies dan voor een spanplafond van Techo. Wij leveren de hoogste kwaliteit op maat gemaakte spanplafonds en wanden van pvc en polyester.
Van ontwerp tot realisatie met lichtplan, prints, 3D en akoestische oplossingen.

Wij staan voor een snelle probleemloze levering, montage en professionele begeleiding van uw project. Wij werken voor architecten, aannemers, instellingen , bedrijven en particulieren.
Wij leveren twee soorten doeken

PVC folie
De doeken van PVC zijn kleiner dan de werkelijke maatvoering en worden door middel van warmte met heteluchtkanonnen opgespannen naar de werkelijke maat. De PVC folie word voorzien van een kunststof harpoen die in een speciaal profiel word gehaakt. Het doek is daardoor onbeperkt uitneembaar. Het is resistent tegen vocht, schimmel en vuil. Ideaal voor plafonds.

Polyester doeken
De polyester doeken zijn geweven doeken en worden koud gespannen. Deze zijn met name geschikt voor wanden omdat deze doeken beter bestand zijn tegen mechanische belasting. Ze zijn echter niet demontabel.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen. Voor informatie kunt u ons altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Voor meer informatie over onze folies kunt u het pdf bestand bekijken.


Bedrijfsgegevens/Showroom

  •            Techo-spanplafond                                   Riddererf 11k                                      3861 PT  Nijkerk

Afspraak maken

                           06-54372039